SaniTom uit Aalter : dé referentie voor sanitair, verwarming en badkamerrenovatie

Schuif uw zorgen aan de kant. En vraag meteen een offerte aan via onze contactpagina.

Uw sanitaire installaties en centrale verwarming, daar wilt u op kunnen vertrouwen. Het kleinste defect kan uw huishouden meteen ontregelen. Vertrouw daarom dag en nacht op SaniTom. Wij zijn de gespecialiseerde aannemer voor al uw sanitaire werken. Een snel bezoek van onze ervaren loodgieter en uw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

 

Een goede loodgieter moet u maar één keer bellen. Daarna bent u zeker dat uw problemen van de baan zijn.

In West- en Oost-Vlaanderen vertrouwt u op één vakman: SaniTom.

Wij geven u de beste service, de meest kwalitatieve materialen én de scherpste prijs. Vraag vandaag nog uw offerte via de contactpagina.

We komen bij u langs, bekijken uw project en maken een offerte die aansluit bij uw vragen en budget. Want goede afspraken maken goede vrienden. Wenst u geen bezoek? Dan maken we een planprijs op – met variërende prijzen naargelang het gebruikte materiaal.

 

Zoekt u een betrouwbare partner om uw renovatie in goede banen te leiden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zaakvoerder Tom kan optreden als werfleider bij totale renovaties of nieuwbouw. We maken gedetailleerde afspraken op een uitgebreide startvergadering. En op tweewekelijkse werfbijeenkomsten houden we u nauwgezet op de hoogte van de voortgang van uw project.