ACTIVITEITEN

We kijken ernaar uit om uw droom te realiseren!

Totaalprojecten

Voor een volledige verbouwing of nieuwbouw kunt u bij ons terecht. Met de hulp van ons uitgebreid netwerk van onderaannemers, zijn wij in staat om volledige installaties uit te voeren. Indien u dit wenst, schakelen we zelfs het advies in van een architect. In dit geval fungeert ons team als de bouwcoördinator van alle werken. SaniTom is ook de enige contactpersoon met wie u te maken heeft. Zo hoeft u niet voor elke klus een andere persoon op te bellen. Dat is gemakkelijk, snel en een garantie voor een vlotte, foutloze communicatiestroom.

Badkamerrenovatie van A tot Z

Uw oude sanitaire installatie vervangen doen we als het ware met de vingers in de neus. Maar bij SaniTom gaan we nog verder om uw droomproject te realiseren! Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor een complete badkamerrenovatie. Dit doen we allemaal in eigen beheer, zodat u slechts één aanspreekpunt nodig hebt. Ons uitgebreid netwerk aan vaste onderaannemers werkt als één geheel aan uw droombadkamer. Zo kunt u rekenen op een vlotte communicatie waarbij wij aandachtig luisteren naar uw wensen.

Eerste hulp bij depannages

Als de centrale verwarming het plots laat afweten als het buiten vriest of als uw badkamer onder water komt te staan, dan wil u deze problemen zo snel mogelijk oplossen. Dankzij onze depannagedienst kunt u 24/24 en 7/7 rekenen op onze hulp. Wij van SaniTom laten niemand in de steek.

Onder depannages vallen zowel kleine storingen als lekkages. Heeft u dus een probleem in de badkamer of met de centrale verwarming? Neem dan contact op met ons en wij doen er vervolgens alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Share this: