WERKWIJZE

Ambitieuze plannen vragen een goede aanpak

Eerste contact

Alles start natuurlijk bij de klant. Via ons contactformulier kunt u met ons contact opnemen om een offerte aan te vragen. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en daarom opteren we graag voor een eerste telefonisch contactmoment. Samen bespreken we het project en kunt u uw wensen naar voren brengen. Ook bespreken we alvast de timing en andere belangrijke zaken om vervolgens een goede offerte te kunnen opmaken.

Opstelling planning

Na het eerste contact, komt SaniTom naar de plaats waar de werken uitgevoerd zullen worden. In overleg met u, de klant, wordt er een praktische planning opgesteld. Deze wordt vervolgens voorzien van de nodige documentatie, schetsen en plannen. Zo krijgt u bijvoorbeeld al meteen een duidelijk beeld van het aantal chauffages per ruimte, de locaties van de lavabo’s of wat er nodig is om bijvoorbeeld vloerverwarming te realiseren. Dankzij de praktische planning beschikken wij over de nodige info en aantallen om een goede offerte te kunnen opstellen.

Op naar de showroom

Nadat alle plannen rond zijn, wordt u uitgenodigd in één van de toonzalen waarmee wij samenwerken. Hiervoor spreken we een tijdstip af, zodat het personeel ter plaatse zich voldoende kan voorbereiden op uw bezoek en u met open armen kan ontvangen. In de toonzaal maakt u uitgebreid kennis met alle mogelijkheden. Wij zorgen er altijd voor dat het personeel al voldoende is geïnformeerd over uw wensen. Ook hebben zij reeds alle documentatie, schetsen en plannen ontvangen. Op die manier kunnen ze u optimaal van dienst zijn. Tip: combineer dit gerust met een etentje en een wandeling in stad!  

Tijd voor de offerte

In de showroom kiest u welke materialen u wenst te gebruiken. Natuurlijk is de showroom geen vereiste. Uiteindelijk weet u het beste hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Indien u zelf wat heeft gezien, kunt u dit aan ons doorgeven. Vervolgens doen wij er alles aan om deze materialen voor u te bemachtigen. Op basis van deze keuze maken wij een offerte op. Vanaf dit moment heeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje.

Aan de slag

Eenmaal u de offerte heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag om de werken in te plannen. Ons doel is om het perfecte resultaat te leveren. Dit doen we door alles nauwkeurig uit te voeren zoals is afgesproken. Een tevreden en goed gediende klant is namelijk heilig bij SaniTom!

Referentie

Als de werken volledig naar wens zijn uitgevoerd, neemt SaniTom graag contact met u op voor een referentie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er een foto van de werken op onze Facebookpagina verschijnt. Natuurlijk kunt u zelf beslissen of u dit wel of niet wenst. Dankzij uw referentie helpt u andere potentiële klanten bij het maken van hun keuze voor SaniTom.  

Aarzel niet

Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Share this: