WIE ZIJN WIJ?

Een fantastisch team met een liefde voor badkamers

Hoe het allemaal begon…

Het verhaal van SaniTom begint in 2013. Daarvoor had zaakvoerder Tom maar liefst tien jaar in loondienst gewerkt bij een toonaangevend sanitair/cv installatiebedrijf in West-Vlaanderen. Door scholingen en trainingen leerde hij het vak steeds beter kennen. Ook de oude rotten in het vak deelden maar al te graag hun kennis en expertise met de leergierige Tom.

Op 2 december 2013 is het dan zover: de officiële start van SaniTom. Tom start als zelfstandige voor depannages en kleinschalige renovatieprojecten voor sanitaire installaties en kleine karweien. Veel klanten vertrouwen hem al snel met het installeren van hun gehele badkamer. Door de vele mond-aan-mond-reclame weet Tom al snel een groot klantenbestand op te bouwen.

SaniTom groeit en werft aan

Ondertussen blijft Tom zich bijscholen en trainen. Hij verbreedt zijn interesse naar warmtepompen en zonneboilers, want groene energie is de toekomst. SaniTom wordt ook meer en meer ingezet voor de grotere werken. Nog geen jaar na de start van de zaak, wordt er een eerste personeelslid aangenomen. Zijn naam is Kristof Praski, een expert in sanitaire installaties – met maar liefst 18 jaar ervaring in de bouwsector – en dus de perfecte aanvulling voor het bedrijf.

In zee met onderaannemers

De zaken gaan goed en stilletjes aan begint SaniTom grote renovatieprojecten aan te nemen. Daardoor start Tom een eigen netwerk van onderaannemers: stukadoor, elektricien, schrijnwerker en vloerder. De combinatie van deze bedrijven met SaniTom stelt de zaakvoerder in staat om naast badkamerinstallaties ook volledige renovaties van huizen of appartementen uit te voeren.

En toen kwam er een architect bij…

We zijn ondertussen drie jaar later als in 2016 de samenwerking met binnenhuisarchitect Jonas De Saer uit Aalter tot stand komt. Verbouwingswerken worden nu tot in het kleinste detail en met oog voor de volledige inrichting van het huis vervolledigd. Het niveau van projecten ligt nu zeer hoog, waardoor SaniTom een gevestigde waarde in de streek wordt.

Wat brengt de toekomst?

SaniTom blijft groeien en is daarom op zoek naar een derde collega. Extra kennis en expertise zijn altijd welgekomen in het bedrijf van Tom. De zaakvoerder ziet de toekomst helder: blijven groeien en blijven werken aan het uitbouwen van een goede naam. En daarom is een investering in een nieuwe collega van groot belang. Samen met die persoon is SaniTom klaar voor een nieuwe stap!

Tom Vanden Eynde

Zaakvoerder
Algemene uitvoering van de werken

“Sinds de start van SaniTom, ga ik iedere woensdag frietjes eten in ‘t Patatje in Knesselare. Het is een soort van traditie geworden. En neen, ik sla geen enkele woensdag over!,” (lacht)

Kristof Praski

Eerste werknemer SaniTom
Uitvoerende werken

“Bij SaniTom is het hard werken, maar er is ook tijd voor ontspanning. Ik geniet dan ook enorm van de wekelijkse afsluitdrink. De perfecte manier om het welverdiende weekend in te zetten!”

Share this: